Arkivi i Lajmeve

Trajnim 2 ditor i organizuar nga Shoqata Jona.
Trajnim 2 ditor i organizuar nga Shoqata Jona, Sarandë, Roli i Medias në trajtimin e rasteve të dhunës dhe eleminimin e gjuhës diskriminuese, mbështetur nga AWEN - Sida, 2.7.16

Janar 16, 2017

Seancё Informuese me gra dhe burra nga komuniteti.
Seancё informuese me gra dhe burra nga komuniteti, aktivistë tё shoqërisë civile dhe punonjës tё administratës publike tё qytetit tё Pogradecit, për të diskutuar mbi dhunën me bazë gjinore dhe...

Janar 16, 2017

Seancё Informuese me anëtaret e Rrjetit AWEN.
Seancё Informuese me anëtaret e Rrjetit AWEN, mbi Kartën Evropiane për Barazi të Grave dhe Burrave në Jetën Vendore.

Janar 16, 2017

Seancë Informuese me nxënës te kolegjit Turk Turgut Ozal.
Seancë Informuese rreth të drejtave të vajzave dhe grave, me nxënës te kolegjit Turk Turgut Ozal.

Janar 16, 2017

Seancë Informuese.
Seancë Informuese për dhunën ndaj grave, me policinë e shtetit, në qytetin e Elbasanit

Janar 16, 2017

Gjatë ceremonisë së firmosjes së Marrëveshjes së Bashkëpunimit mes organizatës anëtare të AWEN, Linja e...
Gjatë ceremonisë së firmosjes së Marrëveshjes së Bashkëpunimit mes organizatës anëtare të AWEN, Linja e Këshillimit për Gra e Vajza dhe MMSR, për Linjën Kombëtare Falas 116 117, datë 24.11.2016.

Janar 16, 2017

Faqja 2 prej 512345