Arkivi i Lajmeve

Dhuna-realitet! Vepro tani! Nesër është vonë!
Një grup organizatash dhe rrjetesh, duke përfshirë AWEN, më 7 dhjetor, marshuan në mënyrë paqësore në bulevardin e Tiranës, për t’i thënë jo dhunës dhe krimit ndaj gruas! Me moton,...

Dhjetor 7, 2013

Pjesemarrjen ne Forumin e AWID 2012 (Shoqata/Organizata per te Drejtat e Grave ne Zhvillim)
Forumi AWID për vitin 2012 u organizua në Stamboll në datat 19-22 Prill dhe ishte forumi i 12-të i organizuar nga AW ID. Tema e forumit të 12-të ishte: Transformimi...

Prill 4, 2012

Faqja 5 prej 512345