Gratë kandidate për deputete dhe kuota gjinore në zgjedhjet parlamentare 2021

Call for external evaluator of the project Institutionalizing Quality Rehabilitation and Integration Services for Violence Survivors The Autonomous Women’s Center (AWC), together with partner organizations, announces a call for an external evaluator of the project ”Institutionalizing Quality Rehabilitation and Integration Services for Violence Survivors” funded by the Austrian Development Agency (ADA) with funds of Austrian Development Cooperation.…

“O pjeshke të hëngsha by*ën”, mesazhi që kërkon të ndërgjegjësojë të rinjtë mbi krimet seksuale

“O pjeshke të hëngsha by*ën”, mesazhi që kërkon të ndërgjegjësojë të rinjtë mbi krimet seksuale Prej kohësh në rrjetet sociale po qarkullon një video që tenton të ndërgjegjësojë të rinjtë mbi format e krimeve seksuale dhe ndëshkueshmërinë e tyre. E realizuar nga Rrjeti i Fuqizimit të Gruas në Shqipëri (AWEN) në kuadër të Javës së…

Raporti i integruar i monitorimit te UM/UMM-ve ne 7 rrethe Janar-Tetor 2013

Raporti i integruar i monitorimit te UM/UMM-ve ne 7 rrethe Janar-Tetor 2013 Raporti i monitorimit te zbatimi te Ligjit nr.9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. “Gjetje nga monitorimi i vendimeve gjyqësore me objekt lëshimin e UMM/UM në gjykatat e rretheve gjyqesore Shkodër, Durrës, Elbasan, Pogradec, Vlorë, Dibër dhe Sarandë. Periudha e…

Gjetje nga monitorimi i vendimeve gjyqësore me objekt lëshimin e UMM/UM në gjykatat e rretheve gjyqesore Shkodër, Durrës, Elbasan, Pogradec, Vlorë, Dibër dhe Sarandë – Maj 2015.

Gjetje nga monitorimi i vendimeve gjyqësore me objekt lëshimin e UMM/UM në gjykatat e rretheve gjyqesore Shkodër, Durrës, Elbasan, Pogradec, Vlorë, Dibër dhe Sarandë – Maj 2015. “Gjetje nga monitorimi i vendimeve gjyqësore me objekt lëshimin e UMM/UM në gjykatat e rretheve gjyqesore Shkodër, Durrës, Elbasan, Pogradec, Vlorë, Dibër dhe Sarandë. Zbatimi i Ligjit nr.9669,…