Murders of Women in the Western Balkans Region, 2021 Report

Murders of Women in the Western Balkans Region, 2021 Report During 2020, the Western Balkan Regional Network for Addressing Violence Against Women took the initiative to collect data and analyze cases of femicide in the Western Balkans region through monitoring media reports and following up with public institutions that protect victims from violence.  The objective…

Leter e hapur AWEN – Sherbime Rehabilituese per Dhunuesit.

Leter e hapur AWEN – Sherbime Rehabilituese per Dhunuesit. LETER E HAPUR AWEN – SHERBIME REHABILITUESE PER DHUNUESIT 15.9.2016 LETËR E HAPUR Drejtuar: Z. Blendi Klosi, Ministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë; Z. Ylli Manjani, Ministër i Drejtësisë; Zj. Lindita Nikolla, Ministër e Arsimit dhe Shkencës; Z. Bledi Cuçi, Ministër Shteti për Çështjet Vendore; Z.…