Dhuna-realitet! Vepro tani! Nesër është vonë!

Një grup organizatash dhe rrjetesh, duke përfshirë AWEN, më 7 dhjetor, marshuan në mënyrë paqësore në bulevardin e Tiranës, për t’i thënë jo dhunës dhe krimit ndaj gruas! Me moton, Dhuna-realitet!