HISTORI SUKSESI

“Me paratë e jufkave”, historia e dibranes që ngriti një biznes edhe falë mbështetjes së
Agritra-Vizion, Peshkopi

Kur e sheh ashtu të qeshur, as që mund të imagjinosh se ka rritur e vetme 3 fëmijë dhe ka kaluar aq shumë në jetë saqë, sërish duke qeshur të thotë: “Vetëm guri i mullirit s’më ka blu”.

“Dashuria nuk të bën të vuash”, gruaja që rifilloi të jetojë pas gati 20 vitesh xhelozi e dhunë

Kur Entela Gjoni, drejtuese e shoqatës “Jona” në Sarandë më tregoi pak historinë e Ninës, nuk e mohoj që prisja të takohesha me një grua të “vrarë” në fytyrë dhe isha gati e sigurt se vuajtja do të ishte krejt e lexueshme tek ajo.

“Më vuri thikën në fyt, por vendosa të jetoj për fëmijët e mi”

Sa herë takoj një grua të dhunuar më habit forca e tyre për të rrëfyer muaj, e madje edhe vite nën presion, frikë e dhunë psikologjike apo fizike. Shpesh jam përballur me gra që nuk i mbajnë dot lotët ndërsa më tregojnë, dhe besoj është mëse normale.