SUCCESS HISTORY

“Me paratë e jufkave”, historia e dibranes që ngriti një biznes edhe falë mbështetjes së
Agritra-Vizion, Peshkopi

Kur e sheh ashtu të qeshur, as që mund të imagjinosh se ka rritur e vetme 3 fëmijë dhe ka kaluar aq shumë në jetë saqë, sërish duke qeshur të thotë: “Vetëm guri i mullirit s’më ka blu”.