Leter e hapur AWEN – Sherbime Rehabilituese per Dhunuesit.

LETER E HAPUR AWEN – SHERBIME REHABILITUESE PER DHUNUESIT 15.9.2016

LETËR E HAPUR
Drejtuar: Z. Blendi Klosi, Ministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë;
Z. Ylli Manjani, Ministër i Drejtësisë;
Zj. Lindita Nikolla, Ministër e Arsimit dhe Shkencës;
Z. Bledi Cuçi, Ministër Shteti për Çështjet Vendore;
Z. Ilir Beqja, Ministër i Shëndetësisë;
Zj. Elona Gjebrea, Zv.Ministër e Punëve së Brendshme;
Kryetarëve të Njësive të Qeverisjes Vendore Tiranë, Vlorë, Elbasan, Shkodër, Pogradec, Peshkopi, Durrës, Sarandë
Për dijeni: Z. Fatmir Xhafa, Kryetar i Komisionit të Ligjeve, Kuvendi i Shqipërisë
Zj. Albana Vokshi, Kryetare e Komisionit Parlamentar për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë, Kuvendi i Shqipërisë
Zj. Olta Xhaçka, Kryetare e Nënkomisionit për Çështjet e të Miturve, Barazisë Gjinore, Dhunës në Familje, Kuvendi i Shqipërisë
Lënda: Për garantimin e shërbimeve rehabilituese ndaj personave të paditur/dhunues në rastet e dhunës në familje

Lexo letrën e plotë:

Leter-e-hapur-AWEN-Sherbime-Rehabilituese-per-Dhunuesit-15.9.2016-1.pdf