#MeGratëPërGratë 8 mars 2021

Gratë, peshëngritëset e vërteta të pandemisë!

Përballë situatës së krijuar nga pandemia, duke e bërë publike personalen e gjithsecilës, më 8 mars ne ngrejmë zërin kundër padrejtësisë dhe shtypjes sistematike. Drejt transformimit të thellë shoqëror dhe ekonomik, drejt një bote më të drejtë për ne.

#megratëpërgratë​ #8mars​ #solidaritet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment