Trajnim 2 ditor i organizuar nga Shoqata Jona.

Trajnim 2 ditor i organizuar nga Shoqata Jona, Sarandë, Roli i Medias në trajtimin e rasteve të dhunës dhe eleminimin e gjuhës diskriminuese, mbështetur nga AWEN – Sida, 2.7.16